Bendtners rådgiver: Det er ikke i orden

Jesper Lynghus ærgrer sig over Nicklas Bendtners seneste uheldige episode

Bendtners rådgiver ærgrer sig
Bendtners rådgiver ærgrer sig

I dag kom det frem, at Nicklas Bendtner atter en gang har overtrådt loven og er blevet knaldet af politiet igen.

Denne gang havde den danske landsholdsangriber kørt for stærkt på motorvejen i England, og kan nu risikere at miste sit kørekort.

Det er blot den seneste af en lang række uheldige sager for Sunderland-angriberen, der også har været anholdt for at udøve hærværk på biler, ligesom han også har været i infight med en hotelgæst under en landsholdssamling.

Se også: Bendtner: Derfor røg jeg i spjældet

Den seneste sag om Bendtners fartovertrædelse skuffer hans rådgiver, Jesper Lynghus, der ærgrer sig over angriberens dumhed.

- Det er ikke let, det her, lyder den første reaktion.

- Det er slet ikke i orden, og det ved Nicklas også godt. Han har dummet sig og må tage sin straf, sådan er det, siger Jesper Lynghus til ekstrabladet.dk

Se også: Avis: Bendtner blev anholdt efter slagsmål

Har du snakket med Nicklas om episoden?

- Det har jeg, og han har det selvfølgelig ad helvede til. Det siger sig selv, siger Lynghus, og forklarer, hvorfor Bendtner kørte for stærkt.

- Han var på vej hjem til Julies fødselsdag (Skuespilleren og kæresten Julie Zangenberg, red.). Så kørte han for stærkt ude på motorvejen på vej mod lufthavnen, hvor han skulle nå sit fly. Det undskylder dog på ingen måde hans forseelse, og det er han helt klar over.

- Nicklas forsøger ikke at krybe udenom, men er klar til at tage sin straf som en mand.

Se også: Bendtners dyre branderter

Tilbage i januar måned udtalte Jesper Lynghus overfor Ekstra Bladet følgende efter Bendtner havde været involveret i ballade på Hotel Hilton i Gasteshead:

- Nicklas har lovet mig, at der ikke ligger andre sager og venter.

Men det viser sig nu, at det gjorde der altså alligevel. Nicklas Bendtners seneste politisag om fartforseelsen kendte rådgiveren heller ikke til.

Hvordan har du det med, at Bendtner har løjet overfor dig?

- Man kan kun rådgive så godt, som ens kunde underretter en. Det gælder alle steder. Det skal ikke være nogen undskyldning for det, men en forklaring

Så du føler, at han har løjet for dig?

- Den her sag har vi taget, ham og jeg. Det er, hvad jeg vil sige om det. Man skal give mennesker en chance til, og den grænse er ikke nået endnu.

- Vi må bare vænne os til, at der kan dukke ting op fra fortiden, som jeg ikke har nogen indflydelse på, fordi jeg ikke var inde i billedet.

Med alle de mange sager in mente, har du så overvejet at stoppe jeres samarbejde?

- Min ryg er bred, så det kan jeg sagtens sige, at det har jeg ikke. Han prøver ikke at snyde mig. Det ved jeg.

Skal ryggen være ekstra bred i tilfældet NicklasBendtner?

- Han er ikke den værste, jeg har arbejdet med, det er sikkert, siger Lynghus, inden han understreger:

- Men det jeg noterer mig, og som er vigtigt for mig, det er, at sagen stammer fra før, jeg kom ind i billedet. Siden december (Hvor Jesper Lynghus tiltrådte som Bendtners medierådgiver) har der ikke været skyggen af nogle uheldige episoder, og det er det vigtigste for mig. At Nicklas nu har taget ved lære, og har forbedret sig siden. Der lægger jeg mit fokus, siger rådgiveren.

- Men derfor er det da selvfølgelig stadig virkeligt irriterende, at sådan en sag, som den her, dukker op, fastslår Jesper Lynghus overfor ekstrabladet.dk.

Nicklas Bendtner er i øjeblikket skadet i Sunderland, men forventes dog på banen i slutningen af februar måned.

Se også: Bendtner er tilbage på træningsbanen

1 af 2 Endnu en uheldig sag for den danske landsholdsangriber (Foto: AP)
2 af 2 Bendtners rådgiver ærgrer sig
0 kommentarer
Vis kommentarer