Bendtner knaldet af politiet - igen

Landsholdsangriberen er blevet snuppet af politiet, mens han har givet den gas i sin Porsche

Nicklas Bendtner forklarer sig for pressen i efteråret efter et slagsmål i Helsingør i forbindelse med landskampen mod Sverige. (Foto: Anthon Unger)
Nicklas Bendtner forklarer sig for pressen i efteråret efter et slagsmål i Helsingør i forbindelse med landskampen mod Sverige. (Foto: Anthon Unger)

Efter et halvt år spækket med uheldige sager, er Nicklas Bendtner igen havnet i politiets søgelys.

Se også: DBU-boss efter ny Bendtner-sag: Tænk dig nu om

10. december blev han stoppet af ordensmagten på motorvejen, da han i sin Porsche kørte 166 km/t, hvor der må køres 112 km/t. Det skete ifølge Evening Chronicle på A696 Woolsington-strækningen i det nordlige England.

Se også: Bendtner sammenlignes med Basil Fawlty

Blot fire dage efter, at han var blevet afhørt i sagen om hærværk mod en stribe biler i Newcastle.

Se også: Bendtner: Derfor røg jeg i spjældet

Lovovertrædelsen er angiveligt så slem, at den vil koste den danske landsholdsangriber kørekortet. Onsdag var han indkaldt til et retsmøde - men udeblev. Forsvarsadvokaten havde dog sendt et brev, hvori Bendtner erkender sin skyld.

Ikke godt nok ifølge dommeren, der insisterer på, at den 23-årige dansker er til stede. Derfor er Bendtner indkaldt til et nyt retsmøde senere på måneden.

Angriberen er i øjeblikket ved at komme sig over sin skade i ansigtet, som han pådrog sig for nylig i en ligakamp mod Swansea.

0 kommentarer
Vis kommentarer