Liverpool og Spurs spændte ben for hinanden

Liverpool med Agger og tilbagevendte Suarez måtte tage til takke med et enkelt point efter dominerende kamp mod Tottenham

Daniel Agger havde en god mulighed i anden halvleg i en hjørnesparkssituation, men bolden lå en anelse bag ham. Her ses han i duel med Tottenhams Adebayor, som han fik pillet brodden flot af. (Foto: PA)
Daniel Agger havde en god mulighed i anden halvleg i en hjørnesparkssituation, men bolden lå en anelse bag ham. Her ses han i duel med Tottenhams Adebayor, som han fik pillet brodden flot af. (Foto: PA)

Både Liverpool og Tottenham mistede et skridt i Premier League, da de spillede 0-0 på Anfield.

Liverpool kæmper om Champions League-placering mens Spurs stadig forsøger at hænge på i guldkampen højere oppe i tabellen, men det var hjemmeholdet, der spillede bedst mandag aften.

Efter en halvkedelig første halvleg, hvor en forvirret kat på banen var blandt de absolutte højdepunkter, tog tingene fart efter pausen, hvor begge hold forsøgte at erobre alle tre point.

Gensyn med Suarez
Liverpool-forsvareren Daniel Agger kom i fokus efter 55 minutter, hvor han efter en hård tackling blev skubbet omkuld af Gareth Bale, som fik gult for hævnaktionen.

Danskeren spillede - som sædvanligt, fristes man til at sige - en bundsolid kamp, og var sikkerheden selv både som bagstopper og i det opbyggende spil.

Læs også:

Agger-kasse i Liverpool-triumf

Efter godt en halv time af anden halvleg var der gensyn med Luis Suarez, som har afsonet ni spilledages karantæne, og uruguayaneren gjorde sig bemærket få minutter senere, da han lossede Tottenhams Scott Parker i maven for fuld knald.

Det gav gult til Suarez, som senere i kampen kom tæt på at score, men manglede det fornødne held.

Ny afbrænder af Carroll
Angrebsmakkeren Andy Carroll kom endnu tættere på efter 75 minutter - og burde have garnet - da han blev spillet fri foran Brad Friedl, men hakkede bolden forbi.

På det tidspunkt havde Liverpool lagt et massivt pres på gæsterne, og trykket var lige ved at give bagslag, da Spurs-stjernen Bale fik en friløber få minutter før tid. Han skød dog lige på Pepe Reina, og en 1-0-sejr til Spurs havde da også været ufortjent.

Liverpool har nu 39 point på Premier Leagues 7.-plads, mens Tottenham har 50 point på tredjepladsen. London-klubben har syv point op til Manchester City på duksepladsen.