Maradona i spil til nyt landstrænerjob

Den argentinske fodboldlegende kan overtage tøjlerne hos Forenede Arabiske Emirater

Maradona har fortsat landstræner-ambitioner (Foto: AP)
Maradona har fortsat landstræner-ambitioner (Foto: AP)

Diego Armando Maradona har haft en noget omtumlet tilværelse efter hans egen aktive fodboldkarriere stoppede.

Fodboldlegenden har haft problemer med sit helbred, har lagt sig ud med alt og alle, men har også været argentinsk landstræner, inden han stoppede efter VM i Sydafrika i 2010.

Slut. (Foto: AP) Landsholdsfodbold - 27. jul. 2010 - kl. 22:56 Maradona færdig som landstræner

Siden da tiltrådte Diego i Dubai-klubben Al Wasl, hvor han fortsat befinder sig. Men nu kan argentineren måske stå overfor en ny tjans i et landstrænerembede.

I hvert fald bekræfter Forenede Arabiske Emiraters fodbold Forbunds formand, Yousuf Al Serkal, at forbundet overvejer Maradona som landets næste landstæner.

- Ja, vi har snakket med Maradona om jobbet, ligesom vi også har haft samtaler med to andre prominente navne til stillingen, fortæller formanden til sport360.com.

Forbundet leder efter en erstatning for Srecko Katanec , der blev fyret i september sidste år ovenpå to skuffende nederlag.

Se også: Maradona vil være træner i Aston Villa

Maradona bekræftede selv i sidste måned, at landstrænerjobbet var interessant, og at han med glæde ville tage over, samtidig med at han fortalte, at han var villig til at kombinere landstrænerjobbet med en fortsat klubkarriere som træner i Al Wasl.

Den tidligere hollandske landstræner Marco van Basten er også blevet kædet sammen med det givetvis velbetalte landstrænerjob.

0 kommentarer
Vis kommentarer