Vildt United-comeback på Stamford Bridge

Manchester United vendte 0-3 til 3-3 i søndagens Premier League-brag mod Chelsea

Wayne Rooney reducerer fra pletten. (Foto: PA)
Wayne Rooney reducerer fra pletten. (Foto: PA)

Hold da helt fest for et drama,

Der var smæk for alle skillingerne, da Chelsea og Manchester United søndag aften tørnede sammen i rundens Premier League-brag på Stamford Bridge.

Her måtte tilskuerne og en vantro Andre Villas-Boas på Chelsea-bænken se 'De Røde Djævle' afværge en truende katastrofe, da det helt mirakuløst lykkedes at hente den 3-0 føring til Chelsea, der var en realitet allerede efter 50 minutter, og i stedet tage hjem til Manchester med 3-3 og det ene point.

Se også: Tv: van Persie og Arsenal i mål-orgie

Der var ellers ikke meget, som pegede i retning af Chelsea-føring i kampens indledning, der blev tungt domineret af de rødblusede gæster.

Trods flere tilløb udeblev scoringen dog, og i stedet endte bolden så bag David de Gea, da Jonny Evans efter 36 minutter sendte bolden i eget net efter, at Daniel Sturridge havde rundbarberet en passiv Patrice Evra på baglinjen.

Så røg låget af jubeldåsen på Stamford Bridge, og da Juan Mata straks efter pausen aldeles spektakulært helflugtede Ferndando Torres' perfekte indlæg op i hjørnet, ville begejstringen ingen ende tage.

Og da David Luiz kort efter headede 3-0 ind via Rio Ferdinands skulder, så lignede det en markant håndsrækning til Manchester City.

Men man skal ikke undervurdere den vindermentalitet, Sir Alex Ferguson i årenes løb har installeret i sine spillere, der langsomt, men sikkert, fik kæmpet sig tilbage i kampen.

Først nedlagde Sturridge noget klodset Patrice Evra i feltet, så Wayne Rooney stensikkert kunne reducere.

Se også: Afrikansk duo redder Newcastle

Og da Danny Wellbeck siden filmede sig til endnu et straffespark, sørgede Rooney også for 2-3 scoringen.

Så blev der for alvor bidt negle på Stamford Bridge, og det lykkedes da heller ikke at holde føringen.

Javier Hernandez fik nemlig udlignet til 3-3, og til sidst viste David de Gea omsider lidt af det format, der sendte ham til England, da han var oppe i krogen og hente et frispark fra Mata, inden han også tog sig kærligt af Gary Cahills giftige langskud til sidst.

Med resultatet har Manchester United to point op til Manchester City på førstepladsen, mens Chelsea har seks point op til Tottenham på tredjepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer