Så blev John Terry fyret

Det engelske landsholds anførerbind kommer ikke til at sidde om armen på John Terry op til og under EM

Helt som forventet har The FA, det engelske fodboldforbund, besluttet sig for at fyre Chelsea-spilleren John Terry som anfører for landsholdet, efter racisme-anklagerne mod ham.

John Terry står i retten anklaget for at have kaldt en modspiller, Anton Ferdinand fra Queens Park Rangers, en forbandet sort kusse (fucking black cunt, red,), og selv om Terry nægter sig skyldig, er anklagen alene nok til at kunne skabe uoprettelige konflikter i den engelske landsholdtrup, der har flere sorte spillere med.

Flår anførerbindet af John Terry

Landstræner Fabio Capello ville ikke fyre John Terry som sin anfører, fordi Capello mener, at Terry er uskyldig indtil andet er bevist. Fodboldforbundet så altså anderledes på sagen og vaglte at tage beslutningen for Capello, der altså må se sine arbejdsgivere sætte sig igennem overfor ham.

Fyr John Terry!

Retssagen mod John Terry er sat til at starte 9. juli, altså først efter EM til sommer. Og det har fået flere til at rase, både fordi det kan skabe kaos i den engelske landsholdslejr, som Jason Roberts understregede i går.

John Terry først for retten efter EM

Det konservative parlamentsmedlem Damian Collins siger:

- Han er et offentligt ansig som anfører for England, og enhver i en sådan postion burde træde til side, når man står med en sådan anklage (om racisme, red.) mod sig, og bliver man frikendt, kan man så vende tilbage til positionen.

- Der er ikke længere tale om beskyldninger mod Terry, men en reel anklage og en kommende retssag. Jeg mener ikke, at han kan udføre sin job som anfører under de omstændigheder, lyder det fra politikeren.

Dødstrussel får QPR til at skærpe sikkerheden

John Terry er en gang tidligere blevet fyret som anfører, efter han havde en affære med klub - og landsholdskollega Wayne Bridges kæreste. Den nu tidligere landsholdsanfører blev også taget i et modtage sorte penge for at vise interesserede rundt på Chelsea træningsanlæg.