TV: Rødt chok i Premier League

Dommerne kom i centrum i lørdagens runde, der udover flere røde kort bød på nederlag til Thomas Sørensen og Stoke

Djibril Cissé så rødt for dette halsgreb. (Foto: PA)
Djibril Cissé så rødt for dette halsgreb. (Foto: PA)

Otte mål fik tilskuerne at varme sig på, da Arsenal knuste Blackburn i lørdagens tidligere Premier League-opgør på Emirates Stadium.

Så var scoringskvoten tilsyneladende godt brugt op i den bedste engelske fodboldrække, men selv om lørdagens øvrige kampe blev ganske målfattige i direkte sammenligning, så var der masser af drama, der blev godt hjulpet på vej af mændene i sort.

Se også: Arsenal ydmyger Blackburn

Stoke-manager Tony Pullis havde i hvert fald - ligesom størstedelen af tilskuerne på Britannia Stadium - meget svært ved at forstå, hvorfor Martin Atkinson valgte at vise tyske Robert Huth det røde kort i første halvleg af hjemmekampen mod Sunderland, der fortsat er uden den øjenskadede Nicklas Bendtner.

For godt nok var Huths aflevering i den hårde ende, men hvis den slags skal give rødt kort i engelsk fodbold, så varer det ikke længe, før fodboldstjernerne skal udskifte shortsene med tylskørter.

Udvisningen blev dyr for Stoke. For det blev Sunderland, der løb med sejren takket være den scoring, som James McLean sendte ind bag Thomas Sørensen efter en times spil.

Så var der straks mere ræson i den udvisning, der tilfaldt nyindkøbte Djibril Cissé i Queens Park Rangers' hjemmekamp mod Wolverhampton.

Se også: Fergie: Fuld tillid til de Gea

Franskmanden nåede at være med til at fejre angrebsmakkeren Bobby Zamoras første scoring i den stribede trøje, men så blev han nedlagt bagfra af Roger Johnson, der helt korrekt fik gult. Det var dog ikke nok for Cissé, som lige tog et halsgreb på Wolves-forsvareren, og så måtte Mark Clattenburg også finde det røde kort frem.

Det blev vendepunktet.

Efter pausen sørgede Matt Jarvis og Kevin Doyle nemlig for Wolves-sejr på 2-1. Noget af en skuffelse for QPR, der tilmed må undvære Cissé i de kommende kampe.

Så var der mere at glæde sig over i Norwich, hvor det blev til 2-0 mod Bolton, mens Swansea vendte 0-1 til 2-1 og tre point mod WBA.

Se også: Træner håber på snarligt Bendtner-comeback

Wigan og Everton delte i porten med 1-1.

1 af 2 Udvisningen af Robert Huth skabte vrede i Stoke. (Foto: PA)
2 af 2 Djibril Cissé så rødt for dette halsgreb. (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer