Træner håber på snarligt Bendtner-comeback

Nicklas Bendtner får lavet en ansigtsmaske, så han kan komme hurtigere tilbage på banen efter sit uheld

Det lyder på Martin O'Neill som om, Bendtners startplads ikke er i fare. (Foto: AP)
Det lyder på Martin O'Neill som om, Bendtners startplads ikke er i fare. (Foto: AP)

Nicklas Bendtner har ikke spillet fodbold, siden han fik en støvle i hovedet og måtte udgå af Sunderlands 2-0-sejr over Swansea den 21. januar.

Men hans manager, Martin O'Neill, satser dog på, at den danske landsholdsangriber snart er klar til igen at tørne ud for klubben.

- Det er muligt, at han begynder at løbe i næste uge og derfor kan være klar til at spille om et par uger, siger Martin O'Neill til avisen Jarrow & Hebburn Gazette.

Læs også:

Se også: Bendtner: Jeg scorer for lidt
Han slår fast, at han gerne vil have Bendtner tilbage så hurtigt som muligt, men at det også er vigtigt, at han ikke går i gang for tidligt.

Bendtner var fredag i London for at få taget mål til en ansigtsmaske, han kan spille med. Masken skal beskytte næsen, som brækkede ved uheldet, samt en temmelig medtaget øjenhule.

Tre mål i sytten kampe
Det var en tilsvarende maske, som tillod holdets målmand Simon Mignolet at vende tilbage på banen flere uger tidligere end forventet. Belgieren brækkede næsen og blev temmelig forslået i ansigtet i en kamp den 29. oktober og vendte først tilbage den 1. januar.

- Det var meget succesfuldt med Simon på et tidspunkt, hvor vi havde brug for ham. Han kom fint igennem det, siger Martin O'Neill.

Læs også:

Premier League - 2. feb. 2012 - kl. 12:11 TV: Bendtners konkurrent tryller

- Forhåbentligt bliver Nicklas hjulpet tilsvarende ved at få en stærk beskyttende ansigtsmaske, som sikrer, at han er beskyttet mod de slag, han kan blive nødt til at tage, siger O'Neill.

Nicklas Bendtner er udlånt til Sunderland fra Arsenal denne sæson. Han har spillet 17 kampe og scoret tre mål for klubben, der ligger nummer otte i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer