City åbner for Tevez-comeback

Manchester Citys uden sidestykke mest besværlige spiller, argentineren Carlos Tévez, kan få spilletid igen

Carlos Tevez - er han på vej tilbage i mesterskabskampen. (Foto: AP)
Carlos Tevez - er han på vej tilbage i mesterskabskampen. (Foto: AP)

Manchester Citys manager Roberto Mancini vil ikke udelukke, at Carlos Tévez kan komme i spil igen for det engelske Premier League-førerhold.

Argentineren har ikke spillet for Manchester-klubben siden efteråret 2011, da han nægtede at lade sig skifte ind i en Champions League-kamp mod Bayern München.

- Carlos er ikke en mulighed lige nu, men det er muligt i fremtiden, hvis han kommer tilbage, siger Roberto Mancini ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg håber for ham, at han har trænet godt i de seneste måneder, så han holder sin form. Jeg har kun en ting i hovedet, og det er Barclays Premier League. Men hvis han kommer tilbage, og han er klar, så er det muligt, siger italieneren.

Angriberen har længe udtrykt ønske om at skifte til en anden klub, men det er ikke lykkedes at lande en aftale trods kontakt til blandt andre flere italienske storklubber.

Carlos Tévez rejste hjem til Argentina, mens balladen stod på, og han havde blandt andet travlt med at spille golfturneringer.

På det tidspunkt så det ud til, at han aldrig ville kunne sætte sine fodboldben i Manchester City igen.

Men det kan han, for han figurerer i hvert fald på den liste over 25 spillere, som Mancini har udvalgt til resten af denne Premier League-sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer