Lindegaard scannet: Misser flere topbrag

Manchester United har fået forværret sin keeper-krise

Ankelskaden, som Anders Lindegaard pådrog sig til træningen i Manchester United tidligere på ugen, har nu vist sig at være værre end først antaget. Dommen lyder i følge den engelske avis Daily Mirror på fire ugers pause pga. et beskadiget ledbånd.

Manchester United vil ikke selv melde noget ud før i morgen, men klubben citerer avisen på deres egen hjemmeside.

Se også: Lindegaard-rival jubler: Vil sende danskeren på bænken

Skaden kommer på det værste tidspunkt for Anders Lindegaard, der så stærkt ud til at have sikret sig pladsen som Alex Fergusons førstevalg i Manchester United-målet efter en tæt kamp med spanske David de Gea.

Lindegaard er med sikkerhed ude i de kommende kampe mod Chelsea, Liverpool og Norwich, men det ser heller ikke ud til, at han bliver klar til braget mod Tottenham 4. marts.

Se også: Lindegaard skreg af smerte

De Gea fik også en skade under træningen op til tirsdagens kamp mod Stoke, men han skulle være klar til weekenden, hvor Manchester United altså gæster Chelsea på Stamford Bridge.

Se også: United tavse om Lindegaards skade

Den unge spanier har i de engelske medier fået skylden for begge Liverpools mål i Manchester Uniteds 2-1-nederlag til Agger og Co i FA Cup'en, men skulle han blive skyld i flere mål mod Chelsea, står Ferguson kun tilbage med den unge Ben Amos, der fik Premier League-debut mellem stængerne mod Stoke i tirsdags.

0 kommentarer
Vis kommentarer