Lindegaard-rival jubler: Vil sende danskeren på bænken

Ben Amos melder sig efter clean sheet mod Stoke ind i kampen om målmandsposten i Manchester United, hvor han håber på at overhale David de Gea og Anders Lindegaard

Ben Amos tror på sin chance for mere spilletid, efter han tirsdag præsterede clean sheet mod Stoke. (Foto: AP)
Ben Amos tror på sin chance for mere spilletid, efter han tirsdag præsterede clean sheet mod Stoke. (Foto: AP)

Med skader til både Anders Lindegaard og spanske David de Gea var der tirsdag blevet plads til 21-årige Ben Amos i Manchester Uniteds mål, da Thomas Sørensens Stoke var på besøg.

United vandt Premier League-kampen 2-0, og efter sit clean sheet er Amos en glad mand med blod på tanden.

Læs også:

United straffer Sørensen - City tabte

- Det føles rigtig godt. Jeg har selvfølgelig længe glædet mig til en chance i denne sæson, og heldigvis kom den. Jeg synes selv, jeg har fået mest muligt ud af den, siger Amos, som ikke havde alverden at lave i det noget ensidige opgør, til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Den gode oplevelse har fået ham til at tro på, at der nu er tre i kamp om rollen som førstemålmand, hvor det før kun var Lindegard og de Gea.

Kæmper for chancen
- Det kan være frustrerende, når man ikke får chancen, men man er nødt til at være klar, når sådan noget sker. (Skaderne til de Gea og Lindegaard) ...Alt jeg kan gøre er at gå ud og gøre mit bedste, og lægge pres på de andre keepere til træning og dermed kæmpe for en chance for kampe. Men det er op til manageren, siger Ben Amos til manutd.com.

Læs også:

Lindegaard skreg af smerte

Den danske Premier League-ekspert Morten Bruun tror dog ikke, at englænderen umiddelbart kan true sine to rivaler.

- En enkelt kamp, hvor han intet har at lave, melder ham på ingen måde ind i den rivalisering. Jeg vil ikke udelukke, at han kan give Alex Ferguson noget at tænke over, hvis han starter inde mod Chelsea på søndag, og står en guddommelig kamp, men mon ikke de Gea bliver klar, siger Morten Bruun til ekstrabladet.dk.