Chelsea syltet ind i ny racismesag

En gruppe Chelsea-fans har angiveligt opført sig racistisk i toget på vej hjem fra lørdagens Premier League-kamp mod Norwich. Klubben går ind i sagen

John Terry har sin egen racismesag på halsen. (Foto: PA)
John Terry har sin egen racismesag på halsen. (Foto: PA)

Efter gårsdagens 0-0-skuffelse ude mod Norwich fik Chelsea mere at græmme sig over, da en gruppe af klubbens fans efterfølgende blev politianmeldt for racisme.

Politiet har valgt at gå ind i sagen, der drejer sig om racistiske tilråb og slagsange i toget fra Norwich til London.

Chelseas ledelse erklærer på klubbens officielle hjemmeside, at man tager sagen seriøst, og hjælper politiet med opklaringsarbejdet.

Diskrimination er afskyeligt
- Chelsea er bekymret over at høre, at et lille antal fans angiveligt er involveret i racistiske tilråb og kommentarer i toget tilbage fra Norwich. Vi arbejder sammen med de relevante myndigheder for at identificere de ansvarlige, og vil slå hårdest muligt ned, hvis beskyldningerne viser sig at holde, hedder det i en pressemeddelelse på hjemmesiden.

- Klubben, ligesom et overvældende flertal af vores fans, har den absolutte overbevisning at alle former for diskrimination er afskyelig, og ikke hører hjemme i vores samfund.

I forvejen kører der en politisag mod Chelsea-stjernen John Terry, som er politianmeldt for racisme mod QPR-spilleren Anton Ferdinand.

0 kommentarer
Vis kommentarer