Annonce:
Annonce:

Bendtner udråbes som flop

Efter 1-1 mod Everton får Nicklas Bendtner hård medfart af net-site, der kårer ham til kampens flop. Større medie har dog flere roser til danskeren

Nicklas Bendtner - de fleste medier mener danskeren spillede en kamp på det jævne i går. (Foto: PA)
Nicklas Bendtner - de fleste medier mener danskeren spillede en kamp på det jævne i går. (Foto: PA)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

December har budt på både op- og nedture for Nicklas Bendtner.

Først scorede han en ny kæreste, skuespilleren Julie Zangenberg, så blev han fanget i at smile under en mindehøjtidelighed for Gary Speed, blev skadet og gik på druk i København - før han 15. december blev anholdt, mistænkt for hærværk mod flere biler i Newcastle.

Før jul var han så tilbage på banen og markerede sig for det gode, da han med et flot hovedstød var med til at sikre Sunderland en sejr over QPR.

DBU-chef: Bendtner skal tænke sig om

Men selv når Bendtner ikke gør sig bemærket, er han let at have en mening om. I 1-1 opgøret mod Everton i går gjorde Bendtner sig ikke synderligt bemærket, hverken positivt eller negativt. Alligevel kårer sitet goal.com den danske landsholdsangriber til 'kampens flop' og giver ham den usædvanligt lave karakter '4'.

Annonce:

'Leje-angriberen viste, hvorfor Arsene Wenger gav ham prædikatet 'i overskud', ved at ødelægge to gode muligheder i en klodset indsats', skriver fodboldsitet.

Anderledes positive er Sky Sports, der rangerer danskeren blandt de bedre på Sunderland-holdet sammen med blandt andre angrebskollega Stephane Sessegnon. Begge angribere roses for at være gode til at finde plads i Sunderlands offensiv.

Også hos The Sun lander Bendtner i det bløde midterfelt.

Heller ikke her på ekstrabladet.dk så vi med helt så mørke briller på Bendtners præstation:

'Nicklas Bendtner kunne ikke helt følge op på sidste uges præstation mod QPR. Han var stærk som target man, men havde problemer med selv at komme frem til chancer. Hans bedste mulighed var efter 20 minutter, men Tony Hibbert hoppede ikke på hans mange finter og fik blokeret forsøget', lød ordene her på sitet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: