Annonce:
Annonce:

Verdens bedste: Masters er noget specielt

Smæk for skillingen: De danske badmintonfans skal have valuta for pengene, siger Mathias Boe før Copenhagen Masters

Mathias Boe og Carsten Mogensen har fuld fokus på at vinde Copenhagen Masters. (Foto: AP)
Mathias Boe og Carsten Mogensen har fuld fokus på at vinde Copenhagen Masters. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det er en invitationsturnering. Og der er langtfra de samme summer på spil, som man eksempelvis kan hæve ved at vinde Korea Open om ganske få dage.

Alligevel må man ifølge Mathias Boe revidere sin opfattelse, hvis man tror, at han og makkeren Carsten Mogensen blot anser Copenhagen Masters for en let omgang træning med tilskuere på.

– For danske badmintonspillere har Copenhagen Masters altid været noget helt specielt. Det var noget, man så i fjernsynet, da man var en lille dreng, og noget, man selv drømte om at få lov til at spille.

– Nu står man dér selv, og så går man selvfølgelig ikke ud og tager useriøst på opgaven, selv om der ikke er verdensranglistepoint eller deciderede kæmpesummer på spil, siger Mathias Boe.

Det interne, danske badmintonhierarki – for Boe og Mogensens vedkommende rivaliseringen med Jonas Rasmussen og Mads Conrad-Petersen – spiller også ind, når konstellationerne går på banen i Falkoner Centret på Frederiksberg.

Vil ikke skuffe vores fans
Tre år i træk – de første to med Lars Paaske som makker – har Jonas Rasmussen stået øverst på skamlen i Copenhagen Masters, mens Boe og Mogensen, der i parentes bemærket er forsvarende All England-mestre og to år i træk har vundet Super Series-finalerne, endnu ikke har formået at hive finalesejren hjem på Frederiksberg.

– Det er da et element, der spiller ind, for selvfølgelig vil vi gerne prøve at vinde Copenhagen Masters.

– Vigtigst af alt er dog, at vi ikke vil skuffe de mange danske badmintonfans, der dukker op. De er meget forvænte, og så er det op til os inde på banen at give dem, hvad de vil ha'. Derfor kan jeg garantere, at de får smæk for skillingen, fastslår Mathias Boe.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: