Annonce:
Annonce:

Ferguson hjalp skandale-avis

Sir Alex Ferguson samarbejde med News of the World for at bevare skottens hemmeligheder om sit skrantende helbred, hævder tidligere journalist

Sir Alex Ferguson samarbejdede angiveligt med News of the World. (Foto: AP)
Sir Alex Ferguson samarbejdede angiveligt med News of the World. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Skandalen om den nu lukkede engelske skandale-avis News of the Worlds omfattende aflytninger af en lang række kendisser har nu også kastet skygger over Storbritanniens største fodboldklub, Manchester United.

Under en høring mandag afslørede en af avisens sportsjournalister, Matt Driscoll, nemlig, at avisen samarbejdede med ingen ringere end 'De Røde Djævles' manager, Sir Alex Ferguson.

United bekræfter: Vi følger Eriksen

Foran den komité, den engelske regering har nedsat for at afdække skandale, som endte med at lukke News of the World, forklarede Driscoll, hvordan Ferguson hjalp avisen mod, at oplysninger om hans helbredstilstand forblev hemmelige.

Journalisten har forklaret, at avisen under falsk identitet fik adgang til Ferguson personlige læge-journaler, der angiveligt afslørede et skrantende helbred.

Annonce:

Men i stedet for at bringe historien, indgik News of the World et samarbejde med den legendariske manager som 'betaling' for, at oplysningerne forblev hemmelige.

TV: Se Rooneys lynmål efter 52 sekunder

- Alex Ferguson fik at vide, at avisen ville holde det fra offentligheden, og derfor begyndte han at samarbejde med avisen, sagde Driscoll torsdag ifølge The Guardian, hvis reporter opfattede det som om, Driscoll kom til at afsløre Fergusons navn ved en uheldig fortalelse.

Matt Driscoll blev i øvrigt fyret fra avisen i 2007, og har siden været medvirkende til at afsløre de skandaløse forhold på News of the World.

I sagen om Ferguson har han forklaret, at det var hans redaktør, der traf beslutningerne.

Eksperter enige: United skal købe ind

- Redaktøren sagde til mig: 'Jeg tager mig af det'. Samme dag ringede han mig op og sagde, 'historien holder, jeg har hans journaler her, lød det fra Driscoll, som under mandagens høring forklarede, at han ikke har kendskab til, hvem der skaffede journalerne under falsk identitet.

Det er ikke kommet frem, hvordan Sir Alex Ferguson præcist har hjulpet News of the World.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: