Annonce:
Annonce:

Thomas S: Der er mange år i mig endnu

Den danske landsholdsmålmand afviser, at hans nye kontrakt med Stoke bliver hans sidste som fodboldspiller

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Thomas Sørensen sikrede sig i dag en ny 2 1/2-årig kontrakt med Stoke efter længere tids forhandlinger med Premier League-klubben. Det glæder målmanden, der forklarer, hvorfor han valgte at blive i Stoke.

- Jeg havde mange overvejelser omkring en ny kontrakt med Stoke, men selvfølgelig var det fodboldmæssige den største overvejelse, og i den forbindelse har spilletiden selvfølgelig vægtet meget. Det er klart, at hvis jeg stadig havde siddet på bænken frem til sommer, så havde jeg nok fundet noget nyt.

Annonce:

- Men tilliden til mig har været der, og vil også være der fremover, så nu er det op til mig at vise, at jeg er tilliden værd. Jeg har brugt de sidste seks måneder på at overveje fremtiden og få det hele på plads. Det er nu lykkedes, og det jeg rigtig glad for, siger Thomas Sørensen til ekstrabladet.dk, der nu igen er førstevalgte i Stoke-buret.

Thomas Sørensen forlænger med Stoke

Var der andre klubber inde i billedet?
- Selvfølgelig gjorde jeg mig da overvejelser, om jeg skulle prøve noget nyt, og det var uafhængigt af, om jeg stod eller eller ej. Men jeg og min familie - som jeg selvfølgelig også har skullet tage hensyn til - har det godt, hvor vi er, så denne forlængelse er jeg meget glad for, siger målmanden, der på intet tidspunkt overvejede at vende hjem til Danmark.

Thomas Sørensen har efterhånden nået en alder (35 år, red.), hvor flere fodboldspillere indstiller deres karriere, men målmanden går ikke med de overvejelser, og tvivler på, at denne kontraktunderskrivelse bliver hans sidste.

TV: Her får Thomas Sørensen hjernerystelse

Annonce:

- Siger man ikke, at alder bare er et tal?. Der spiller folk i Premier League, som er over 40 år. Jeg elsker at spille fodbold, og hvis niveauet er der og kroppen er klar til det, så afviser jeg ikke at fortsætte mange år endnu, så jeg regner bestemt ikke med, at denne kontrakt bliver min sidste, siger Sørensen.

Heller ikke landsholdet skal regne med et snarligt farvel og tak fra keeperen.

- Det er en kæmpe ære for mig at spille på landsholdet, og så længe jeg er god nok og ønsket på holdet, så stiller jeg op, så et landsholdsstop har slet ikke været med i mine overvejelser. Jeg har det godt og elsker at spille, så jeg er stadig klar på masser af fodbold, slår målmanden fast overfor ekstrabladet.dk.

Thomas Sørensens nye kontrakt udløber i sommeren 2014.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: