Annonce:
Annonce:

TV: Suarez gav fingeren til Fulham-fans

Den omdiskuterede Liverpool-stjerne, Luiz Suarez, er igen kommet i mediernes negative søgelys ved at give fingeren til Fulhams fans

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

SE LIVERPOOL TABE PÅ KÆMPEDROP OG RØDT KORT

Han er en af Premier Leagues farligste angribere. Alligevel er Liverpools Luiz Suarez ved at blive mere kendt for sine dumheder fremfor sine genialiteter.

I mandagens 1-0 nederlag til Fulham kom den hurtige fyr fra Uruguay så igen i modvind. På vej ud af banen gav han fingeren til Fulhams hjemmepublikum.

SE OGSÅ:

TV: Se Lindegaards super-redning

Suarez følte sig angiveligt forfulgt af fansene fra Fulham og dommeren Kevin Friend, der ikke tilkendte Suarez et straffe i 2. halvleg efter en duel med Brede Hangeland. Det skriver The Telegraph.

Liverpool følte sig i det hele taget bortdømt i mandagens nederlag, hvor de fik annulleret en scoring af netop Suarez og fik et tvivlsomt rødt kort imod sig. Bedøm selv i klippet i toppen af artiklen.

SE OGSÅ:

TV: Se Balotellis skulderscoring

Det engelske fodboldforbund FA kigger i forvejen på Suarez i en sag om racisme. Han er anklaget for at have overfuset Patrice Evra fra Manchester United med racistiske bemærkninger i en Premier League-kamp tidligere på sæsonen. Der findes angiveligt billeder fra spillertunnelen, der beviser episoden, skriver The Telegraph.

Se billederne af Suarez' strittende langefinger her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: