Annonce:
Annonce:

Wenger savner forbedringer efter 4-0-sejr

Manager Arsène Wenger mener, at der er plads til forbedring i Arsenal, som lørdag vandt 4-0 over Wigan

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Efter en horribel start på sæsonen er Arsenal for alvor kommet godt i gang i Premier League, og lørdag leverede London-klubben 4-0 og festligt spil mod Wigan.

Men det er stadig ikke godt nok for manager Arsène Wenger.

- Der er stor forskel på holdet, da vi startede sæsonen og nu, men vi kan stadig forbedre os, siger Arsène Wenger ifølge AFP.

Arsenal har vundet seks af de seneste syv kampe i Premier League, og klubben ligger nu nummer fem i den engelske liga med 26 point. Det er dog stadig 12 point færre end denne sæsons suveræne tophold Manchester City.

'Vi bliver bedre og bedre'
I lørdagens kamp mod Wigan var det ellers meget at glæde sig over for Wenger, og lidt smil var der også på franskmandens læber efter opgøret.

- Det var en god holdpræstation både defensivt og offensivt. Selvtilliden var med os, og det kunne man mærke i måden, vi spillede på. Holdet vokser, og vi bliver bedre og bedre, siger Arsène Wenger.

I starten af sæsonen var den franske manager under heftig kritik, da Arsenal lå og rodede langt nede i tabellen. Den snak er forstummet i løbet af de seneste syv kampe, og lørdag var spillet flot.

- Vi havde nogle fantastiske kombinationer, og der var fin spredning i navnene på målscorere med Gervinho og van Persie igen. Vi ved, at de kan score, når holdet spiller godt, siger Wenger.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: