Stoke presser på for Sørensen-forlængelse

Stoke-manager Tony Pulis roser danskeren for hans indstilling og slår fast, at klubben vil beholde danskeren

Thomas Sørensen er igen førstevalg i Stoke. (Foto: AP/Lefteris Pitakaris)
Thomas Sørensen er igen førstevalg i Stoke. (Foto: AP/Lefteris Pitakaris)

Thomas Sørensen er for nylig vendt tilbage i Stokes mål som den foretrukne målmand efter en længere periode som andetvalg efter Asmir Begovic.

Tilværelsen som reserve har selvsagt ikke passet den danske landsholdsmålmand ret godt, men Stokes manager, Tony Pulis, håber alligevel, at han kan overtale danskeren til at blive i klubben.

Pulis presser på for at få Sørensen til at blive, og han vælger at uddele masser af roser til danskeren, som efter denne sæson kan rejse fra klubben på en fri transfer.

- Det er vigtigt, at vi får noget ordnet. Klubben føler, det er vigtigt, og jeg føler, det er vigtigt, siger Pulis til avisen Stoke Sentinel.

Fantastisk attitude
Tony Pulis' arsenal af roser er stort.

- Thomas har været en stor del af det, vi har gjort med denne fodboldklub gennem de seneste fire år. Mens han var ude af Premier League-holdet, var hans attitude fantastisk.

- Han har vist stor dedikation ved måden, han har ageret på i den situation. Vi har et godt omklædningsrum, og han er en af årsagerne til det, siger Tony Pulis.

Manageren er sikker på, at Thomas Sørensen, på trods af en dåbsattest, der siger 35 år, har flere gode år i sig endnu.

Thomas er førstevalg
Tony Pulis bekræfter overfor avisen, at Thomas Sørensen nu er førstevalg.

Asmir Begovic overtager dermed Sørensens rolle som reserve, og derfor er det Begovic, der skal passe målet i torsdagens Europa League-kamp mod Dynamo Kiev, mens Sørensen nu er manden, der satses på i Premier League.

Sørensens næste opgave bliver søndagens udekamp mod Everton.