United ude efter brasiliansk stortalent

Både Manchester United og Liverpool kigger på målfarlige, unge brasilianere

Ganso kan give United midtdbane noget kreativitet og målfarlighed. (Foto: AP)
Ganso kan give United midtdbane noget kreativitet og målfarlighed. (Foto: AP)

En midtbane, der siden Paul Scholes ikke har præsenteret den store målfarlighed, får nu angiveligt Sir Alex Ferguson til at kigge mod Brasilien og det 22-årige stortalent Paulo Henrique Ganso.

Ifølge hjemmesiden caughtoffside.com forbereder Manchester United-manageren et bud på 25 millioner pund (218 mio. kr) for midtbanespilleren, der fik debut for det brasilianske landshold i 2010 og siden er nået op på syv landskampe.

Ganso scorede 21 mål for sin klub Santos i sidste sæson, og det er nok ved at være sidste chance, hvis Sir Alex vil have en brasiliansk storspiller på midtbanen, mens han endnu er til at betale for andre end Real Madrid og Manchester City.

Også Liverpool kigger ifølge hjemmesiden mod Brasilien, nærmere bestemt mod Porto Alegre, hvor en anden 22-årig, Leandro Damião, scorer mål på stribe for Sport Club Internacional - 37 mål i 45 kampe.

Angriberen Damião, der er prissat til18 millioner pund (157 mio. kr), er ligesom Ganso inde omkring det brasilianske landshold, hvor han har fået debut i 2011 og scoret et enkelt mål i sine foreløbig fire kampe.