Sørensen tilbydes to år mere i Stoke

Thomas Sørensen overvejer, om han skal forlænge aftalen med Stoke, hvor han kun er andetvalg lige nu

Thomas Sørensen går i disse uger og overvejer sin fodboldfremtid. Den 35-årige danske landsholdsmålmand har en aftale med Stoke, der udløber til sommer, og endnu har han ikke besluttet, hvad der så skal ske.

Sørensen må finde sig i at være andetvalg i sin Premier League-klub efter Asmir Begovic, og derfor får han kun spilletid, når der er pokalkampe eller Europa League på programmet.

Det betyder, at han ikke er sikker på, om han vil fortsætte i Stoke. Klubben er ellers interesseret i at holde på ham.

- Vi har fået et kontrakttilbud fra Stoke. Det er noget, jeg lige skal overveje, og jeg skal også se, om der er nogle perspektiver i det, siger Sørensen til sporten.tv2.dk.

Se også: Sørensen: Holdbar spilletid i Stoke

Hans bekymring er, at de få kampe går ud over hans position som førstemålmand på landsholdet, hvor Anders Lindegaard presser sig på.

- Hvis vi har en lang og succesrig tur i Europa League og FA Cup i foråret, så bliver der også mange kampe til mig - men det kan også være, der ikke bliver, siger Sørensen.

Landstræner Morten Olsens plan er at give Thomas Sørensen og Anders Lindegaard en kamp hver i de kommende to træningskampe mod Sverige og Finland.