TV: Bizar scoring da Bolton uddelte tæv

Stoke City fik en på hatten, da de igår gæstede Bolton. En hurtig og bizar scoring satte gang Boltons målfest. Se alle målene fra Boltons nedsabling øverst i artiklen

Bundholdet fra Bolton fik igår tre yderst tiltrængte point, hvor de på det nærmeste pulveriserede Stoke, der igen havde Thomas Sørensen på bænken.

Hjemmeholdet tæskede Stoke med hele 5-0, hvor en drømmestart for de hvidklædte skød målfesten igang.

Se også: Tæsk til Stoke

Stokes keeper Asmir Begovic samlede en tilbagelægning op. Kampens dommer Howard Webb mente, at det var en bevidst tilbagespilning, og gav derfor Bolton et indirekte frispark inde i feltet.

Det frispark kastede Ivan Klasnic sig over, og inden Stoke og Begovic var færdige med at brokke sig over kendelsen, var Kevin Davies spillet helt fri foran mål, og han sendte bolden i kassen til en tidlig føring efter blot halvandet minuts spil.

Skidt dag for Begovic
Asmir Begovic, der holder Thomas Sørensen på bænken, spillede en mareridtsagtig kamp og var mere eller mindre impliceret i samtlige Boltons fem mål.

Bolton sikrede sig sæsonens 3. sejr med deres flotte 5-0-triumf, men samtidig sæsonens første point på hjemmebanen. Med sejren rykkede de en enkelt plads op i tabellen foran Blackburn, men ligger dog fortsat under nedrykningsstregen med ni point.

Stoke ligger midt i tabellen med deres 12 point. Se alle kampens fem mål i TV-klippet øverst i artiklen.