City-stjerner kom på overarbejde

Oprykkerne fra QPR solgte sig selv dyrt mod Premier Leagues suveræne tophold

David Silva fejrer sin scoring til 2-1 på Loftus Road. (Foto: AP)
David Silva fejrer sin scoring til 2-1 på Loftus Road. (Foto: AP)

Der var virkelig tale om et 'David mod Goliath-opgør', da Manchester City lørdag aften var på besøg på Loftus Road, hvor oprykkerne Queens Park Rangers hører hjemme.

Fuld tid til Agger i Liverpool-nullert

For godt nok imponerede værterne for to runder siden med en sensationel sejr over selveste Chelsea, men på forhånd syntes det mere end tvivlsomt, om evnerne også rakte til point mod Premier Leagues suveræne tophold.

Men viljen fejler bestemt ikke noget hos London-klubben, og efter 28 minutter gentog Jay Bothroyd sit kunststykke fra sidste weekends 1-3 nederlag til Tottenham, da han fandt vej til netmaskerne.

Hjemmeholdet fik dog ikke lov til at tage føringen med til pausen, for kort før halvtid sørgede Edin Dzeko for udligningen.

Lindegaard hyldede chefen med rent bur

Kort inde i anden halvleg var det så den formstærke spanier David Silvas tur til at lade sig hylde som målscorer. Men hvis Roberto Mancini på City-bænken troede, at QPR-spillerne var knækkede, tog han fejl.

For selv om det lugtede fælt af offside, så lykkedes det faktisk islandske Heidar Helguson at skabe ny balance i målregnskabet.

Det skulle dog vise sig at være skønne, spildte kræfter, for med et kvarter igen sikrede Yaya Touré favoritterne den sejr, der betyder, at der fortsat er fem point ned til bysbørnene fra United på andenpladsen.

Newcastle marcherer videre