Farvel, Fernando!

Fernando Torres sendte Chelsea på sejrskurs mod Swansea, men fik så et dumt rødt kort efter vanvidsstempling

Fernando Torres udvises. (Foto: AP)
Fernando Torres udvises. (Foto: AP)

Han har endnu ikke for alvor bevist sit værd i Chelsea, men efter en halv times spil af lørdagens 4-1-sejr over Swansea bragte Fernando Torres sit hold på sejrskurs og betalte dermed lidt af de mange millioner kroner, som Chelsea har betalt for ham, tilbage.

Det regnskab fik Torres dog hurtigt bragt balance i, da han bare 10 minutter senere med begge fødder skudt frem lavede en vanvittig stempling på udeholdets Mark Gower.

Det kostede helt korrekt et ellers fuldstændig unødvendigt rødt kort til spanieren i en kamp, som Chelsea fra start til slut havde totalt styr på. Det røde kort fik dog ingen reel betydning for kampen, og Andre Villas-Boas' hold kørte sikkert 4-1-sejren hjem.

Liverpool, der fik danske Daniel Agger skadet i sidste uges 0-4-afklapsning til Tottenham, kom tilbage på rette spor med en 2-1-sejr over Wolverhampton på Anfield, hvor anfører Steven Gerrard fik Premier League-comeback efter en lang skadespause.

Hjemmeholdet gik til pause med en behagelig 2-0-føring, men fik straks fra anden halvlegs start et mål imod sig, og derefter holdt det hårdt at sikre sig de tre point, som dog kom i hus.

Van Persie bombede for Arsenal

Også Arsenal fik rettet lidt op på en katastrofal sæsonstart, hvor holdet på det seneste har ligget på kanten af nedrykningsstregen.

Lørdag blev det til en fin 3-0-sejr hjemme over Bolton på to mål af hollandske Robin van Persie og et enkelt af Alexandre Song. Manager Arsene Wengers mandskab er dog stadig langt fra toppen.

Her finder man til gengæld Newcastle, der med et hattrick af Demba Ba og en 3-1-sejr hjemme over Blackburn fortsat er ubesejret i Premier League og holder sig til lige under den absolutte top, som domineres af de to Manchester-hold, United og City.

Danske Peter Løvenkrands tilbragte hele kampen på bænken for Newcastle.

OB's kommende modstander i Europa League, Fulham, gjorde ikke meget væsen af sig i udekampen mod West Bromwich. Den endte uafgjort 0-0, og Fulham er stadig et bundhold.

OB tager imod Fulham på torsdag i Odense.