Hargreaves: United skyld i mit skadeshelvede

Owen Hargreaves giver nu sin tidligere arbejdsgiver skylden for sin lange skadespause

Owen Hargreaves gjorde endelig come back, men det var for en ny klub. (Foto: AP/Jon Super)
Owen Hargreaves gjorde endelig come back, men det var for en ny klub. (Foto: AP/Jon Super)

Owen Hargreaves er endelig vendt tilbage til topfodbold. Desværre for Manchester United er det dog ikke for dem, men for de evige rivaler fra Manchester City.

Hargreaves skiftede fra United til City, da de engelske mestre opgav at få deres 150 mio. kr.'s investering fra Bayern München spilleklar efter godt tre år med skader i begge knæ.

Men nu er Owen Hargreaves helt spillerklar igen, og så slog Manchester City kløerne i den tidligere engelske landsholdsspiller.

Skabe splid
Og Hargreaves er allerede godt i gang med at skabe splid mellem sin tidligere og nuværende arbejdsgiver. Han mener nemlig, at førstnævnte er skyld i hans skadeshelvede.

- Efter min første sæson (i Man. Utd.) havde jeg lidt problemer med senerne i mine knæ, men jeg vidste ikke, hvor store problemerne var. Når jeg spillede, blev det værre, siger Owen Hargreaves i dag til flere engelske medier.

- Når vi prøvede at behandle det, og gennem de indsprøjtninger jeg fik, blev det bare endnu værre. Jeg blev så opereret og så gik der 18 måneder med det.

Behandlingsmetoder
Owen Hargreaves kæmper for ikke at lyde bitter, men kan ikke lade være med at stille spørgsmålstegn ved behandlingsmedtoderne på Old Trafford.

- Man er nødt til at spørge dem (lægestaben hos Manchester United), om mine skader blev fejlbehandlet. Jeg spillede min første sæson, så fik jeg nogle indsprøjtningener og efter det, var mine sener aldrig det samme.

- Når jeg prøvede at gå, føltes det som om, at jeg var lavet af glas, så indsprøjtningerne havde en helt klar indvirkning, siger Owen Hargreaves.

Bivirkninger
- De sagde, at indsprøjtningerne ingen bivirkninger havde, men det havde de tydeligvis. Havde jeg vidst det dengang, havde jeg aldrig sagt ja til dem.

- Alle omkring Manchester United er dejlige mennesker, der prøver det bedste, de kan, men der kommer et tidspunkt, hvor man bliver nødt til at træffe en beslutning.

- Det er min karriere, slutter Hargreaves, der debutterede for Manchester City i denne uge i liga cup'en mod Birmingham, hvor han scorede det første mål i en 2-0 sejr.