Sir Alex forsvarer lægestab efter kritik

Alex Ferguson går i rette med den tidligere Manchester United-spiller Owen Hargreaves' kritik af lægestaben

Alex Ferguson mener, at hans lægestab er helt i top. (Foto: AP/Jon Super)
Alex Ferguson mener, at hans lægestab er helt i top. (Foto: AP/Jon Super)

Manchester United-manager Alex Ferguson har meget svært ved at genkende den kritik af klubbens lægestab, som den tidligere United-spiller Owen Hargreaves har udtalt.

Hargreaves, der netop er skiftet til lokalrivalerne Manchester City, siger, at hans langvarige knæproblemer skyldtes, at Uniteds lægestab behandlede ham som en 'forsøgskanin'.

Læs også: Hargreaves: United skyld i mit skadeshelvede

Men det er helt ude i hampen, lyder det fra Alex Ferguson.

- Så vidt jeg ved, så er det eneste, der betyder noget, følgende: Min lægestab er en af hovedårsagerne til, at Manchester United har haft så meget succes i de senere år. Det er der ingen tvivl om, siger Alex Ferguson.

Glimrende idrætsforskere
- Jeg har en fantastisk lægestab og glimrende idrætsforskere. Tror du, at vi ville have været så succesfulde i de senere år, hvis vi ikke havde en organisation, der fungerede 100 procent? De er glimrende.

- Det er min mening om Manchester United, og det betyder mere end hvad nogen som helst anden har at sige om det, siger Ferguson.

Se også: Snød Manchester City i Champions League?

Owen Hargreaves blev i sommerens transfervindue solgt til lokalrivalen City, og han opnåede på grund af to knæoperationer kun seks minutters spilletid for United fra september 2008 og frem til klubskiftet.

Han har i denne uge udtalt, at han ikke følte sig tryg ved den behandling, som Manchester Uniteds lægestab gav ham i forbindelse med knæskaden.

Aldrig den samme
- Jeg fik nogle indsprøjtninger, men min sene blev aldrig den samme. Efter indsprøjtningerne forsøgte jeg at komme på benene, og de sagde, at min sene var fin. Men jeg følte, at jeg var lavet af glas. Det havde selvfølgelig en kæmpe betydning.

- Med min skadede sene, så var jeg nødsaget til at være en forsøgskanin ved mange af behandlingerne, sagde Hargreaves.