Rooney: Sådan slutter Premier League

I morgen spiller Manchester United storkamp mod Chelsea. Wayne Rooney giver her sit bud på Premier Leagues top 6

Rooney og United har fået en perfekt start på Premier League: Fire kampe, fire sejre - præcis som Manchester City. (Foto: AP)
Rooney og United har fået en perfekt start på Premier League: Fire kampe, fire sejre - præcis som Manchester City. (Foto: AP)

Wayne Rooney har været flyvende i denne sæson og er blandt andet takket være to hattricks nummer et på topscorerlisten i Premier League - som toppes af Manchester United.

Manchester United-angriberen selv mener, at det er hans bedste sæsonstart nogensinde, men i morgen får han formentlig ikke lov til at juble over et tredje i træk.

Da venter storkampen mod Chelsea, der ligger nummer tre i ligaen, og Wayne Rooney mener da også, at det er placeringerne, de to klubber vil have, når sæsonen slutter.

- Det vil blive den mest åbne og spændende mesterskabskamp i mange år, og top tre vil blive Manchester United, Manchester City og Chelsea, siger Rooney i et interview med The Sun.

Præcis sådan er de tre klubber placeret efter fire kampe.

Se Premier League-mål på mobilen

- Jeg mener helt sikkert, at det vil være mellem os tre. Selvfølgelig tror jeg på United, og derefter er det egentlig ligemeget hvem, som slutter hvor siger Wayne Rooney, der alligevel peger på de tre næste også:

- Liverpool har brugt mange penge og de presser på i top fire. Arsenal har haft det hårdt, men har nu hentet nogle nye spillere og de er normalt meget konstante - og Tottenham kan gøre det godt igen, lyder det fra Rooney.

Som iøvrigt siger, at det er vigtigere for ham at vinde Premier League end Champions League:

- Du spiller 38 kampe over en lang, krævende sæson, og det er altid mit fokus. Champions League er fed, men jeg vil hellere vinde Premier League.

Læs også:

Avis: Sats på Lindegaard, Sir Alex!

Manchester United og Rooney kan tage et vigtigt skridt i morgen mod Chelsea - blot fem kampe inde i sæsonen.