Medie: Sygdom og operation bag Ferguson-exit

En dårlig hofte satte Ferguson ud af spil

Ferguson siger farvel til Wayne Rooney og co. Det skulle angiveligt være på grund af en dårlig hofte. (Foto: AP)
Ferguson siger farvel til Wayne Rooney og co. Det skulle angiveligt være på grund af en dårlig hofte. (Foto: AP)

Sir Alex Ferguson har en ung mands temperament, men kroppen - den er ikke, hvad den har været.

Med 71 år på bagen er Fergie blevet ramt af en dårlig hofte, der skal udskiftes.

Det er grunden til, at Sir Alex tidlig onsdag annoncerede sin pension. Det skriver the Mirror. Du kan se hele Sir Alex Fergusons forklaring på stoppet her.

Sir Alex har tidligere udtalt, at han ville blive i klubben, så længe at helbredet tillader det. Hofteoperationen kan holde Ferguson ude af spil i op til tre måneder, og derfor må det siges, at skotten lever op til sine ord.

Se også: Laudrup til Ekstra Bladet: Ferguson er en legendeSe også: Schmeichel er i chokSe også: 10 managere i spil: Laudrup til United?

Tæt på at stoppe sidste sæson
Udover det skrantende helbred så er klubbens direktør David Gill og Fergusons bror Martin, der er holdets europæiske scout, også på vej ud af klubben. Endnu en grund til, at Ferguson har taget sin beslutning om at forlade en af verdens største klubber.

Han var meget tæt på at stoppe sidste sæson, men da bysbørnene fra Manchester City løb med mesterskabet blev Ferguson overtalt til at blive i klubben endnu en sæson for at genvinde mesterskabet.

Derfor går jagten ind på Uniteds næste manager. Følg dette link og vis, hvem du tror skal stå i spidsen for Manchester-klubben?

0 kommentarer
Vis kommentarer