Wenger skal ingen steder

Bestyrelsesformanden i Arsenal slår fast, at Wenger er og forbliver træner i Arsenal

(Foto: AP/Jon Super)
(Foto: AP/Jon Super)

Arsenal er kommet rigtig skidt fra start i Premier League, hvor de i seneste spillerunde blev ydmyget med 8-2 af Manchester United.

Faktisk er de aldrig startet dårligere og har hun hentet et enkelt point ud af nu mulige. Dertil kommer, at klubben har solgt de to fan-favoritter Cesc Fabregas og Samir Nasri til henholdsvis Barcelona og Manchester City.

Flere fans er begyndt at kræve den franske managers afgang, men det er ikke noget formanden for The Gunners, Peter Hill-Wood, gider høre på.

- Der er total nonsens. Jeg tror, at Wenger er glad for at være her, og vi er glade for at have ham her, siger Hill-Wood.

Læs også: Ferguson: Arsenal kan vinde Premier League

Kort før transfervinduet lukkede 31. august nåede Arsene Wenger at hente et par friske ansigter til truppen. Blandt andet blev Per Mertesacker hentet i Werder Bremen som tiltrængt forstærkning til forsvaret.

Mikel Arteta købte London-klubben af Everton, og Peter Hill-Wood håber på, at de nye ansigter komemr til at sætte et tydeligt aftryk på holdet.

- Vi har hentet et par nye spillere, og selv om jeg ikke kender så meget til dem personligt, så er de uden tvivl en forstærkning af truppen.

Salget af Fabregas har gået mange fans på, og Barcelonas vice-president Josep Maria Bartomeu har nu gnedet salt i det åbne sår ved at kalde købet for et røverkøb.

- Han har helt ret. Barcelona købte ham billigt, men Cesc ville gerne til Barcelona, og det måtte vi respektere, siger Peter Hill-Wood.