Sur Ferguson skælder ud på utro Giggs

Manchester Uniteds manager, Alex Ferguson, gav rutinerede Ryan Giggs en ordentlig skideballe til træning

Sir Alex Ferguson er vred på sin walisiske yndling. (Foto: AP)
Sir Alex Ferguson er vred på sin walisiske yndling. (Foto: AP)

Manchester Uniteds veteran Ryan Giggs fik en heftig skideballe af manager Alex Ferguson til mandagens træning, hvis man skal tro den engelske avis Daily Star.

Ryan Giggs blev offer for Alex Fergusons 'hårtørrer', skriver avisen. Grunden til Fergusons raserianfald skyldtes de seneste måneders skriverier om Giggs' utroskab.

Specielt oprørt skulle Ferguson være over, at Giggs ved flere lejligheder angiveligt har smuglet sin svigerinde Natasha Giggs ind på holdets spillerhotel for at have sex med hende før kampe.

Da Giggs mødte til træning, blev han derfor udsat for en af Fergusons berømte skideballer, som ofte bliver beskrevet som lige så kraftige, som hvis man bliver blæst i ansigtet af en hårtørrer.

Den 37-årige waliser ankom til træningsbanen på Carrington en times tid før holdkammeraterne for at mødes med Ferguson. Derefter smuttede han hjem tre timer før, træningen var overstået.

- Ryan tog tidligt hjem. Jeg tipper, at han har en hel del at tænke over, siger en anonym kilde i United til Daily Star.

Kilden fortalte endvidere, at den skotske træner valgte at tage hårdt imod Giggs for at markere over for alle spillere, at ingen i klubben kan forvente særbehandling.

0 kommentarer
Vis kommentarer