Olsen vil have Bendtner og Poulsen væk

Landstræner Morten Olsen ser gerne, at Nicklas Bendtner og Christian Poulsen hurtigt finder sig en ny klub

Bendtner og Poulsen har det svært i deres respektive engelske klubber. (Foto: Lars Poulsen)
Bendtner og Poulsen har det svært i deres respektive engelske klubber. (Foto: Lars Poulsen)

Flere af de bærende nøglespillere på det danske fodboldlandshold er ude i kulden hos deres respektive klubber. Det er langt fra optimalt, mener landstræner Morten Olsen.

Han opfordrer profiler som Nicklas Bendtner, Christian Poulsen og Lars Jacobsen til at skifte klub hurtigt, så det ikke ødelægger EM-kvalifikationen.

- Kampen mod Norge kommer allerede 6. september, så det vil være optimalt, hvis de hurtigt kender deres fremtid.

- Det er ikke ideelt at skifte den 31. august og så spille landskamp lige efter, siger Morten Olsen til B.T.

Har ikke spillet nok
Landstræneren mener ikke, at Nicklas Bendtner har vist sit bedste på det seneste på grund af manglende kamptræning i Arsenal.

- Det sidste halvandet år har han jo ikke spillet nok, og det har man også kunne se. Han har ikke haft den skarphed, som vi kunne ønske. Nu håber vi, han snart får den tilbage igen, siger Morten Olsen.

Mens Bendtner er interesseret i at komme væk fra Arsenal, så er det mere åbent, hvordan anfører Christian Poulsens situation i Liverpool ser ud efter sommerferien.

- Kan de bruge ham, eller kan de ikke bruge ham? Christian har brug for et ærligt svar fra Liverpool, og det er vigtigt at høre fra dem, der skal udtage holdet, om de satser på ham eller ej.

Ubegribeligt
- Christian har stadig ambitioner om at spille fast, vi ved, hvor vigtig han er for os, når han er fit og kan spille 90 minutter, forklarer landstræneren.

Også Lars Jacobsen er igen på klubjagt, efter Premier League-nedrykkerne West Ham ikke længere ønsker at bruge ham.

- Det er mig helt, helt ubegribeligt, at West Ham ikke vil beholde ham, men jeg er fortrøstningsfuld på Lars' vegne, og han skal nok finde en god klub.

- Han har været lidt uheldig i sin karriere, men han skal fokusere på, at han nu er kommet til sine bedste fodboldår, og jeg er overbevist om, at han sagtens kan spille fem år endnu, mener Morten Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer