Rasende Sir Alex vil straffe utro Giggs

Skandaler og eskapader i privatlivet koster nu Ryan Giggs endnu flere penge, når han møder ind efter sommerferien i Manchester United

Vi håber, at Ryan Giggs har sparet lidt sammen over årene. Der bliver brug for pengene nu, hvor skandalerne ruller. (Foto: Getty Images)
Vi håber, at Ryan Giggs har sparet lidt sammen over årene. Der bliver brug for pengene nu, hvor skandalerne ruller. (Foto: Getty Images)

Det ender med at blive en overordentlig kostelig affære for Ryan Giggs at have haft flere forhold kørende ved siden af ægteskabet.

Således mener tabloidavisen The Sun at vide, at den walisiske legende står til en katastrofal stor bøde, når han vender tilbage til Manchester United efter sommerferien 4. juli.

Ifølge kilder i klubben har manager Alex Ferguson fået en rubinrød kulør i kinderne i takt med historierne om Giggs eskapader, og det plejer ikke at være videre morsomt for dem, der befinder sig i nærheden af den til tider iltre skotte.

Sir Alex skulle angiveligt have lyst til at tildele Giggs en bøde svarende til fire ugers løn - svarende til knap 2,7 millioner kroner! Det bliver dog ikke til noget, for regler i Premier League dikterer, at man maksimalt kan blive tildelt straf svarende til det halve.

Nu er Giggs med den ugeløn en holden mand. Eller det burde han være. Og det er måske meget godt, for forholdene til svigerinden og frk. Thomas har kostet ham - og vil koste ham - meget mere end det.

En rasende bror Rhodri, der nu heller ikke selv har været noget dydsmønster, har modtaget omkring to millioner kroner af brormand Ryan for at holde kæft om sin viden med affærerne. Desuden har stjernen pumpet op mod en halv million pund (skal ganges med 8,39 for at få beløbet i danske kroner...) i et advokatfirma for at holde affæren med Thomas hemmelig.

Det beløb vil helt sikkert fortsætte med at stige, hvis han agter at fortsætte sit søgsmål mod de tusindvis af Twitter-brugere, der afslørede hans navn, selvom der var nedlagt forbud mod at bruge det i Storbritannien.

I alt det her helvede, som Ryan Giggs går igennem er der dog også et lyspunkt. Han er blevet fotograferet i noget, der minder om idyl på Mallorca med fruen Stacey og parrets to børn. Den oprørte frue udtalte søndag, at hun agter at blive sammen med sin mand.

1 af 2 Ryan Giggs med den hårdt prøvede fru Stacey. (Foto: PA Photos)
2 af 2 Vi håber, at Ryan Giggs har sparet lidt sammen over årene. Der bliver brug for pengene nu, hvor skandalerne ruller. (Foto: Getty Images)
0 kommentarer
Vis kommentarer