Endelig bekræftet: Young til United

Den engelske landsholdsspiller Ashley Young skifter fra Aston Villa til Manchester United, bekræfter holdene

For fremtiden skal Young fejre sine mål i en rød trøje. (Foto: AP)
For fremtiden skal Young fejre sine mål i en rød trøje. (Foto: AP)

Manchester United opruster forud for den kommende sæson. Torsdag købte United den engelske landsholdsspiller Ashley Young fra Aston Villa, bekræftede begge Premier League-klubber.

- Manchester United er glad for at meddele, at klubben er nået til enighed med Aston Villa om Ashley Youngs transfer, skriver United på sin hjemmeside.

25-årige Young har bestået lægetjekket, og offensivspilleren skifter på en femårig kontrakt. I Aston Villa begræder manager Alex McLeish tabet.

- Ashley har ydet en stor indsats for Villa i de seneste fire en halv sæsoner, og alle i klubben ønsker ham det bedste for fremtiden.

- Han er blevet en vigtig spiller for England, mens han har spillet for Villa, og jeg er sikker på, han ser frem til sin nye udfordring, siger McLeish.

Torsdagens transferrygter

Young skiftede til Aston Villa fra Watford i januar 2007, og siden nåede han at spille omkring 190 kampe og score 30 mål for klubben.

Young kan både udfylde pladsen som angriber og som kantspiller. Lokale medier mener at vide, at Young har kostet United mindst 15 millioner pund (125 millioner kroner).

United har tidligere i sommerens transfervindue hentet den engelske U/21-landsholdsspiller Phil Jones fra Blackburn. Jones er forsvarsspiller.

I United tager Rio Ferdinand godt imod nyheden om endnu en forstærkning til de engelske mestre.

- Endnu en god, sulten og ung spiller, skriver Ferdinand på Twitter.

0 kommentarer
Vis kommentarer