Lars Jacobsen: Glem Danmark

Den danske højreback ser ikke sin fremtidige arbejdsgiver ligge i den danske andedam

Lars Jacobsen har ikke planer om en Superliga-retur (Foto: AP)
Lars Jacobsen har ikke planer om en Superliga-retur (Foto: AP)

Lars Jacobsen står nu igen uden klub forud for den kommende sæson, og den 31-årige forsvarsspiller er derfor naturligvis på jagt efter en ny arbejdsgiver.

Skulle der sidde nogle danske fodboldfans og håbe på et gensyn med Lars Jacobsen i Superligaen, så kan de vist godt udskyde den drøm. For den danske back har ingen planer om at vende hjem lige nu.

- Der har været interesse fra forskellige lande i et bredt udsnit over det europæiske kontinent, og der har også været interesse fra nogle danske klubber, fortæller Lars Jacobsen, der dog ikke har Superligaen stående øverst på sin hitliste.

Se mere: Landsholdsback skal finde ny klub

- Danmark er overhovedet ikke min førsteprioritet lige nu, og jeg har ikke på noget tidspunkt været i dialog med FC København, så det er, hvor den ligger, siger Lars Jacobsen til Jyllands Posten.

Den tidligere OB og FCK-spiller vil meget gerne fortsætte, hvor han slap.

- Jeg havde selvfølgelig håbet, at der var en Premier League-klub med en flot kontrakt, der sagde: Lars, vi skal bruge dig de næste par år. Den har ikke været der endnu, for havde den det, havde jeg ikke siddet her uden kontrakt.

- Den rigtige mulighed har ikke budt sig, men jeg håber, at den kommer, og jeg føler, at muligheden er til stede for det, erklærer Jacobsen.

Den elegante back har tidligere spillet i både Blackburn og Everton i Premier League, men nu må han – i hvert fald midlertidigt – vinke farvel til den bedste engelske række, når hans kontrakt udløber om 14 dage.

0 kommentarer
Vis kommentarer