Ny træner i Chelsea

Chelsea har ansat portugiseren Andre Villas-Boas som ny manager på en tre-årig kontrakt

Andre Villas-Boas bliver ny træner i Chelsea (Foto: Getty Images)
Andre Villas-Boas bliver ny træner i Chelsea (Foto: Getty Images)

Chelsea har ifølge klubbens hjemmeside ansat portugiseren Andre Villas-Boas som ny manager på en tre-årig kontrakt, der overtager efter Carlo Ancelotti.

Den 33-årige portugiser - yngste træner i Premier League - har underskrevet en treårig kontrakt med Chelsea, der før har haft stor glæde af landsmanden og mentoren José Mourinhos lederskab.

Og klubben har lige så høje forventninger til Villas-Boas.

- Han er en af de mest talentfulde unge trænere i fodbold i dag og har allerede opnået meget i løbet af kort tid, hedder det på klubbens hjemmeside.

- Hans ambitioner, drive og beslutsomhed matcher Chelseas, og vi er sikre på, at Andres lederskab vil resultere i endnu større succes i de store hjemlige og europæiske turneringer, hedder det.

Andres Villas-Boas skifter fra Porto - hvor Mourinho også havde sin gang. Han har tidligere arbejdet tre år i Chelsea som assistent for Jose Mourinho, og derfor kender både klub og manager hinanden godt allerede.

Da Mourinho tiltrådte i Chelsea, tog han to Porto-spillere med sig, og spørgsmålet er, om Villas-Boas pønser på det samme.

Portugisiske medier spekulerer i, om angriberen Radamel Falcao og midtbanespilleren Jose Moutinho kunne ryge samme vej som Villas-Boas.

0 kommentarer
Vis kommentarer