Storklubber jagter Bendtner

Der er tysk og portugisisk interesse for Nicklas Bendtner. Det bekræfter spillerens far

Bendtner jagtes af de tyske mestre (Foto: Getty Images)
Bendtner jagtes af de tyske mestre (Foto: Getty Images)

Selvom Nicklas Bendtner endnu ikke har fået sit endelige gennembrud i Arsenal, så skorter det ikke på interessen for den danske angriber rundt omkring i Europa.

Interessen er blevet konkret, efter angriberens far tidligere på sæsonen meldte ud, at Nicklas Bendtner ville væk fra Arsenal.

Landsholdsangriberens far bekræfter, at flere storklubber er interesserede i at tilknytte Arsenal-angriberen til deres trup

- Der er interesse fra flere tyske klubber, der har forhørt sig om Nicklas, og jeg kan bekræfte, at Dortmund er interesseret i at købe ham. Jeg kan ikke komme ind på, om der er blevet forhandlet mellem Dortmund og Nicklas eller Dortmund og Arsenal, men bare sige, at Dortmund har henvendt sig, siger Thomas Bendtner til BT.

Tidligere er også Bayern München nævnt i forbindelse med Bendtner, men nu er Bundesliga-konkurrenterne fra Dortmund altså med i kapløbet.

Læs også: Så meget koster Bendtner

Men også længere sydpå er navnet Nicklas Bendtner interessant.

- Jeg ved, at Sporting Lissabon har været på banen med et konkret bud til Arsenal på Nicklas, men derfra ved jeg ikke, om Arsenal har afvist eller accepteret beløbet. Jeg har ikke hørt mere end, at Sporting har budt, siger Nicklas Bendtners far.

0 kommentarer
Vis kommentarer