Agger giver den gas på stranden

Den danske forsvarsspiller er så småt på vej tilbage fra sin skade, og nu er han klar til aktiv strandferie, hvor den står på hård træning i sommerferien, bedyrer hans agent.

Efter lang tids lidelse lysner det igen så småt for Daniel Agger, der har genoptaget træningen efter ugevis på krykker. (Foto: Getty)
Efter lang tids lidelse lysner det igen så småt for Daniel Agger, der har genoptaget træningen efter ugevis på krykker. (Foto: Getty)

Daniel Agger er mere end klar til at at bruge sin sommerferie på at give den gas på stranden for at genvinde fordums fysik og på sigt sin plads i Liverpools startopstilling.

Danskeren blev langtidsskadet i april og måtte bl.a. melde afbud til EM-kampen mod Island, men nu er han så småt på vej ud af endnu et frustrerende skadesforløb og ser fremad til at være klar til Liverpools snarlige træningsopstart.

Agger er begyndt at træne let og skal bruge sommeren på at dyrke fitness, hvilket også kan gøres hensigtsmæssigt i strandens bløde sand.

- Han har haft benet i gips i lang tid og har gået på krykker. Men han er begyndt at løbe, og i sin ferie har han en træningsplan, han skal følge, sagde Aggers agent Per Steffensen onsdag ifølge liverpoolecho.co.uk.

- Intet burde stå i vejen for, at han snart kan begynde at genoptage træningen med sine holdkammerater, tilføjede Steffensen.

Agger blev allerede skadet sidste september, hvor han sad uden for i tre måneder. Kort efter sit comeback fik han en fibersprængning, der kostede ham fire kampe.

Han holdt efterfølgende blot 24 minutter i sin anden kamp derefter, da en knæskade satte en stopper for hans sæson mod West Bromwich Albion.

Daniel Agger er 26 år, har spillet 93 kampe for Liverpool og scoret tre mål. Desuden har han 40 landskampe og fire mål på CV'et.

0 kommentarer
Vis kommentarer