Hård kritik af Aston Villa

Alex McLeish er hovedpersonen i hårde anklager mod Aston Villa - fra bysbørnene Birmingham City

Alex McLeish nåede fire år i Birmingham City, hvor det blandt andet blev til triumf i Liga Cup'en i år. (Foto: Getty Images)
Alex McLeish nåede fire år i Birmingham City, hvor det blandt andet blev til triumf i Liga Cup'en i år. (Foto: Getty Images)

Premier League-klubben Aston Villa FC er under hårde anklager i disse dage.

Bysbørnene fra Birmingham City, der netop er rykket ud af Englands bedste række, har rettet en voldsom kritik mod Villa på grund af Alex McLeish.

Den skotske træner indgav søndag sin opsigelse, efter nedrykningen var en realitet. Og nu står det klart, at Aston Villa vil tage sig en snak med ham, da man står og mangler en manager efter Gerard Houlliers pludselig stop som følge af sygdom.

Det er faldet City for brystet. I en pressemeddelelse har man ladet vide, at man vil indgive en officiel klage om 'foragt for Premier League og FA-regler', som City skriver.

- Klubben føler, at det giver spillet og sportens myndigheder et dårligt image, hvis det her bliver ført ud i livet. Klubben vil gøre, hvad der står i dens magt og vil indgive en officiel klage til myndighederne onsdag, står der i meddelelsen fra klubben.

Tirsdag meddelte Aston Villa, at man betragter McLeish som en såkaldt free agent efter stoppet i den anden ende af byen. Men i City lægger man ikke skjul på, at man vil forsøge at spolere dialogen mellem de to parter.

- Det er også et angreb mod intelligensen og integriteten hos ikke kun Villas fans - men vigtigst af alt også vores egne fans, der er blevet skuffet og føler sig efterladt efter nedrykningen. Det er med sikkerhed en bitter pille af sluge for tilhængerne - både her og i den anden ende af byen. Aldrig før har de to klubbers fans været knyttet så tæt. Og det er baseret på ydmyghed og integritet og hvad der er rigtigt og fair, skriver Birmingham City.

0 kommentarer
Vis kommentarer