Utro stjerner lufter bikini-konerne

Det er ferietid for Premier League-stjernerne, og de fleste vælger eksotiske strandsteder, hvor deres kvinder viser sig frem i bedste forfatning. Se billeder af de utro herrer Crouch og Terrys damer her.

John Terry og konen Toni har fundet fælles fodslaw efter herrens utroskab, og i disse dage nyder de hinanden på stranden. (Foto: AP)
John Terry og konen Toni har fundet fælles fodslaw efter herrens utroskab, og i disse dage nyder de hinanden på stranden. (Foto: AP)

De har begge været omgæret af rygter om utroskab, men alligevel hænger deres kvinder ved dem som fluer på fluepapir.

Det skader åbenbart ikke på deres kvinders evner til at tilgive at være stjerne i Premier League, må de to spillere John Terry og Peter Crouch erkende, for i disse dage holder de begge badeferie med deres tidligere forsmåede koner.

For lidt over et år siden kom Chelseas Terry i medierne efter at have været fremmed i dobbeltsengen.

Og også bønnestagen Peter Crouch blev i sensommeren sidste år hængt ud for at efterstræbe andre damer end sin frue, undertøjsmodellen Abbey Clancy, som dog tilgav ham.

Nu lufter de to stjerner så damerne på badeferie.

John Terry ferierer med konen Toni Terry og datter på en strand i Abu Dhabi, hvor de nyder solen og hinanden i letpålædt strandtøj.

Se billederne her.

Peter Crouch residerer på den italienske ø Sardinien, hvor parret har deres bare tre måneder gamle baby med.

Hvordan Clancy har formået at komme i så god form på så kort tid, er et godt spørgsmål, for hun ligner ikke en kvinde, der lige har født i sin stramt siddende bikini.

Se billederne her.

Også Wayne Rooneys familie er i badehumør, og fru Coleen viser også bikini-kurver for tiden.

0 kommentarer
Vis kommentarer