Liverpool lander U21-stjerne

Se rækken af nye navne, som FC Liverpool jagter for at ruste sig til at tage titelkampen op næste sæson. Seneste gevinst er aktuel ved U21-EM i Danmark.

U21-aktuelle Jordan Henderson (tv.) skifter Sunderlands rød-hvidstribede trøje ud med en helrød i Liverpool. (Foto: Getty)
U21-aktuelle Jordan Henderson (tv.) skifter Sunderlands rød-hvidstribede trøje ud med en helrød i Liverpool. (Foto: Getty)

Han er aktuel ved det kommende U21-EM på dansk grund, og på den engelske trups afrejsedag til Danmark har Liverpool til formiddag meddelt, at klubben har sikret sig 20-årige Jordan Henderson i oprustningen til næste sæson.

Danskerklubben oplyser, at man har aftalt at skrive kontrakt med det 20-årige midtbanetalent fra Sunderland til et endnu uoplyst beløb. Ifølge thesun.co.uk skulle den samlede pris på spilleren ligge op imod 190 millioner kroner.

Henderson skal i løbet af i dag aftale de personlige sider af kontrakten og gennemgå det obligatoriske lægetjek i Merseyside, skriver Liverpool på klubbens website.

- En købssum er blevet aftalt med Liverpool, og Jordan Henderson rejser til Anfield i dag med klubbens velsignelse, siger en Sunderland-talsmand til fansene på Sunderlands officielle website.

Liverpool er i det hele taget stærkt aggressive på transfermarkedet efter nogle magre sportslige år. Således sættes klubben i forbindelse med følgende navne:

- Jose Enrique, venstre back fra Newcastle.

- Charlie Adam, anfører i nedrykkede Blackpool. Det kiskede i januar, men The Reds prøver igen.

- Phil Jones, alsidig spiller hos Blackburn. Skulle koste 150 millioner kroner. Også jagtet af United.

- N'Zogbia, 25-årig wing fra Wigan til en pris af 140 millioner kroner.

- Connor Wickham, 18-årig angriber fra Ipswich.

0 kommentarer
Vis kommentarer