Nu er Giggs en slem dreng

Den walisiske fodboldstjernes image som 'svigermors' drøm er tabt for evigt.

No more Mr. Nice Guy: Ryan Giggs har vist sit sande ansigt. (Foto: AP)
No more Mr. Nice Guy: Ryan Giggs har vist sit sande ansigt. (Foto: AP)

I snart en menneskealder har Ryan Giggs løbet fra de fleste på alverdens fodboldbaner, men historien om hans årelange intime affære med sin egen svigerinde kommer han nok aldrig til at lægge bag sig.

Og ifølge den britiske avis Daily Mail, så risikerer Ryan Giggs at lide samme skæbne som det amerikanske golffænomen Tiger Woods, der mistede både sin position som verdens førende køllesvinger og millioner af dollar i sponsorkontrakter efter sine sidespring.

Det siger folk med indblik i sportssponsorater til Daily Mail.

- De (eksperterne, red) forudser, at de firmaer, der har hjulpet Ryan Giggs til at skrabe en anslået formue på 34 millioner pund (293 millioner kroner) sammen, vil reagere negativt på, at hans image som familiemand er ødelagt, skriver avisen tirsdag.

Fodboldstjernen beskrives af en tante i avisen for at være "en beskidt hund uden moralske skrupler".

Daily Mail gør også opmærksom på, at mens Tiger Woods sandsynligvis har mange år tilbage som professionel golfspiller, så er tiden som højt feteret sportsstjerne ved at løbe ud for den 37-årige Giggs.

- Han har simpelthen ikke tid nok til at genetablere sit omdømme, konstaterer avisen.

Giggs' største sponsor, Rebook, afviser at svare på Daily Mails spørgsmål om, hvorvidt de fortsat vil støtte ham. Ifølge avisen har Giggs i årenes løb tjent 20 millioner pund for at reklamere for Reebok.

Ifølge avisen rejser hele sagen mulighed for, at den forsmåede bror, Rhodri Giggs, vil kræve en faderskabstest for at få fastslået om han er far til sin fireårige søn.

Rhodri rejste udenlandsk mandag efter at have fortalt sine venner, at hans ægteskab var slut.

Ryan Giggs reklamerer også for de schweiziske urfirmaer Patek Philippe og Cyma, bilfabrikanten Citroën og teleselskabet Saudi Telecom.

- Giggs havde den her urørlighed over sig. En Mister Perfect, som var en rollemodel for mange. Når det image forsvinder, så vil han nok finde ud, at hans evne til at tiltrække sponsorer også forsvinder, siger en ekspert til Daily Mail.

0 kommentarer
Vis kommentarer