Stoke overvejer Christian Poulsen

Landsholdets anfører fortsætter måske hos en af Premier League-konkurrenterne

Christian Poulsen kan være på vej fra Liverpool til Stoke.

Landsholdets anfører er muligvis på vej til det midtengelske, hvor Stoke skulle være favorit til at overtage den 31-årige midtbanespiller.

Det er This Is Staffordshire, der mener at Stoke-manager Tony Pulis pønser på at forstærke sin midtbane med den rutinerede dansker, der slet ikke har nogen fremtid på Anfield.

This Is Staffordshire mener således at vide, at Tony Pulis har haft forespørgsler ude hos den danske landsholdsmålmand Thomas Sørensen for at høre nærmere til Christian Poulsens situation.

- Jeg forventer det bliver en travl sommer. Mange penge vil blive brugt i toppen af markedet. Ikke kun Manchester City, men også Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool og Tottenham vil være aktive.

Læs også: Poulsen: En speciel situation

- Det vil enten lukke markedet, fordi uønskede spillere (læs eks. Christian Poulsen, red.) sidder med store kontrakter, som de mindre klubber ikke ønsker at betale dem ud af. Det kan også åbne markedet, hvis de store klubber vil hjælpe os til at gøre aftaler med de spillere, siger Tony Pullis.

0 kommentarer
Vis kommentarer