Ferguson gad ikke vente på Lindegaard

Ifølge engelsk avis sov Anders Lindegaard over sig efter Champions League-finalen - og en sur Alex Ferguson gad ikke vente på ham

Anders Lindegaard sov for længe efter Champions League-finalen. (Foto: AP)
Anders Lindegaard sov for længe efter Champions League-finalen. (Foto: AP)

Anders Lindegaard kan se frem til en stor bøde og - endnu værre - at være i unåde hos Sir Alex Ferguson, hvis en historie i Daily Mail står til troende.

Ifølge den engelske avis sov den danske reservemålmand nemlig stadig, da Manchester Uniteds trup dagen efter Champions League-finalen forlod hotellet ved middagstid.

Hele United-truppen havde fået drinks efter nederlaget til Barcelona, og ifølge Daily Mail fortsatte festen for omkring 300 gæster til sent.

Alligevel var alle mand klar til at forlade hotellet i London ved middagstid - undtagen altså den høje dansker. Alex Ferguson skulle angiveligt have bedt buschaufføren om ikke at vente på målmanden, men i stedet køre som planlagt så toget mod Manchester klokken 13 kunne nås.

Flere holdkammerater forsøgte angiveligt at komme i kontakt med Lindegaard, som dog ikke gav lyd fra sig før klokken 14.30 om eftermiddagen - stadig ifølge Daily Mail

27-årige Lindegaard har været ramt af en knæskade i sin første sæson i Manchester United. Blandt andet derfor er det kun blevet til to optrædener for Manchester Uniteds bedste mandskab.

Selv om førstemålmand van der Sar stopper karrieren, så er der ikke udsigt til, at Anders Lindegaard rykker op i hierarkiet. Manager Alex Ferguson har mere end antydet, at han henter en stærk afløser for hollænderen.

0 kommentarer
Vis kommentarer