Guus åben for Blues-gensyn

Tidligere Chelsea-manager sender klart signal til Abramovich om lyst til et gensyn med Premier League.

Guus Hiddink beroliger Drogba under sin tidligere periode som Chelsea-manager. Hollænderen vil tilbage til London og bejler nu indirekte til klubbens gunst. (Foto: AP)
Guus Hiddink beroliger Drogba under sin tidligere periode som Chelsea-manager. Hollænderen vil tilbage til London og bejler nu indirekte til klubbens gunst. (Foto: AP)

Den 64-årige hollænder Guus Hiddink har sendt et klart signal til Blues-ejeren Roman Abramovich i Chelsea om, at han er beredt til et gensyn med Stamford Bridge.

I en aktuel udtalelse forklarede Hiddink, at han ønsker at vende tilbage til et nationalt managerjob i stedet for at være landstræner - et tegn til Abramovich om at genansætte den i Chelsea populære hollænder som afløser for fyrede Carlo Ancelotti.

Hiddink havde tre måneder som overgangs-manager hos Chelsea efter fyringen af Scolari i 2009, hvor nederlænderen førte Chelsea til sejr i FA Cuppen.

- Jeg har aldrig sagt, jeg vil fortsætte med at arbejde for Tyrkiet. Jeg føler mig energisk og kan lide at arbejde hver dag, så en rolle i en klub er at foretrække, end at være manager for et landshold, sagde Hiddink ifølge thesun.co.uk.

- Jeg har ikke sagt noget til præsidenten i det tyrkiske fodboldforbund. Men han er intelligent, og jeg er sikker på, han følger med i medierne. Der foreligger intet officielt tilbud, så jeg kan ikke garantere noget, tilføjede Hiddink.

Det forventes, at den femdobbelte landstræner (Holland, Australien, Rusland, Sydkorea og Tyrkiet) vil indlede formelle forhandlinger med Abramovich i næste uge, hvor Tyrkiets EM-kvalkamp i Belgien vil være overstået.

Hiddink har været og er stadig i løbende kontakt med den russiske milliardær i spidsen for Chelsea.

Guus Hiddink har stadig 12 måneder tilbage af sin tyrkiske kontrakt, men Chelsea forventes at betale 40 millioner kroner i kompensation for at købe Guus løs.

0 kommentarer
Vis kommentarer