Olsen: Bendtner er nødt til at skifte

Landstræner Morten Olsen mener, at det vil gave landsholdets EM-chancer, hvis Nicklas Bendtner skifter klub

Morten Olsen og Nicklas Bendtner - landstræneren ser frem til at hans førsteangriber kan få mere spilletid. (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen og Nicklas Bendtner - landstræneren ser frem til at hans førsteangriber kan få mere spilletid. (Foto: Lars Poulsen)

Det danske fodboldlandshold vil få større chancer for at spille sig til EM i 2012, hvis Nicklas Bendtner skifter væk fra Arsenal.

Det mener landstræner Morten Olsen.

- Nicklas er nødt til at kickstarte karrieren nu i en ny klub, siger Olsen til B.T.

- Det betyder utrolig meget for landsholdet at have en Nicklas Bendtner i kampform, som han var for eksempel mod Portugal, da han var helt fit, forklarer landstræneren med henvisning til 1-1-kampen i efteråret 2009 i VM-kvalifikationen.

En kamp, hvor Bendtner bragte Danmark foran med 1-0 efter en brysttæmning, der blev fulgt op af et bragende skud med venstrebenet.

- Det har vi i lang tid ikke set så meget til, men med mere spilletid i en ny klub får vi afgjort en stærkere Nicklas tilbage på holdet.

- Hvis vi skal kvalificere os til EM og spille en rolle dér til næste sommer, så er vi afhængige af, at vore bedste spillere som Nicklas er i 100 procent topform, siger Morten Olsen.

Nicklas Bendtner indledte den forgangne sæson med en længerevarende skade. Da han atter var kampklar formåede angriberen ikke at spille sig til en fast plads i Arsenals angreb, hvor Robin van Persie er klubbens foretrukne spydspids.

Bendtner har gennem sin far og agent, Thomas Bendtner, åbnet muligheden for et klubskifte denne sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer