Avis: Chelsea vil have Eriksen

Ifølge engelsk avis er den engelske storklub Chelsea interesseret i Christian Eriksen og en af hans holdkammerater i Ajax

Christian Eriksen har et godt navn i Europa. (Foto: AP)
Christian Eriksen har et godt navn i Europa. (Foto: AP)

Danske Christian Eriksens præstationer for Ajax i foråret er blevet bemærket af storklubberne i Europa. Så meget, at en af de allerstørste klubber, Chelsea, ifølge Sunday Mirror har været i Holland for at forhøre sig om danskeren.

Ifølge avisen har repræsentanter for Chelsea forhørt sig om muligheden for både Christian Eriksen og den hollandske back Gregory van der Wiel.

Den engelske klub, der søndag formentlig mistede mesterskabet med nederlag til Manchester United, får dog svært ved at hente de to spillere.

Følg Premier League på Facebook HER

Mens danskeren formentlig ikke tænker Premier League og indkøbslystne Chelsea som den oplagte destination i tilfælde af et klubskifte, har 23-årige van der Wiel mere end antydet, at han gerne vil skifte til Premier League. Andre klubber er dog interesserede i den unge back.

Christian Eriksen har tidligere sagt, at han formenltig ville afvise tilbud lige nu:

- Hvis jeg fik et tilbud fra Liverpool nu og her, så tror jeg, at jeg ville sige nej tak. Ajax er et godt sted for mig lige nu og det tror jeg også, at det er et par år endnu, sagde spilleren tidligere på året til TV2.

0 kommentarer
Vis kommentarer