Ferguson: Vi skulle jo have scoret 6 mål!

Manager Alex Ferguson jubler over sejren over Chelsea - men kritiserer Wayne Rooney for at brænde for meget

Alex Ferguson bukkede for klubbens fans efter den meget vigtige 2-1 sejr over Chelsea. (Foto: Fotosports)
Alex Ferguson bukkede for klubbens fans efter den meget vigtige 2-1 sejr over Chelsea. (Foto: Fotosports)

Manchester United e r med 2-1 sejren over Chelsea søndag aften på vej mod klubbens 19. mesterskab nogensinde. Alex Fergusons hold mangler blot et enkelt point for at passere Liverpool og blive det engelske hold, der har vundet flest mesterskaber nogensinde.

Og Alex Ferguson var efter kampen jublende lykkelig, selv om han gerne havde set kampen afgjort tidligere:

- Vi gør det hele tiden, gør det meget tæt. Vi kunne jo have scoret seks mål i anden halvleg, men vi forventede en hård kamp, og vi fik en hård kamp.

- Vi var fremragende - vi fik en glimrende start, men Cech havde nogle fantastiske redninger. Da vi forærede bolden væk ved deres mål, blev vi lidt nervøse, men fansene hjalp os, lød det fra Ferguson, der bukkede for fansene, da han gik fra banen.

- Vi blev ved med at skabe chancer, og Rooney kunne have scoret seks mål i dag, lød det fra United-manageren.

Han jagter sit 12. mesterskab med klubben siden sin tiltræden i november 1986. Og ikke mindst jagter han klubbens 19. mesterskab i alt, hvilket vil være rekord og en titel mere end rivalerne i Liverpool.

- Det vil være fantastisk at være det mest succesrige hold i landet. Da vi vandt det første mesterskab i 1992, blev døren åbnet, og vi har været blandt de to bedste lige siden. Det er en fantastisk præstation.

Ryan Giggs ønskede kort efter kampen ikke at juble før det ene point sikrer United matematisk - det kan ske mod Blackburn i næste uge. Men Ferguson er ikke i tvivl om, at det kommer.

- Som jeg kender spillerne, tror jeg de får deres point. Det er der ingen tvivl om.

Derfor er Ferguson allerede begyndt at se frem mod Champions League-finalen mod Barcelona.

- I de næste par uger, vil vi arbejde på Barcelona. Selvfølgelig kommer det til at handle om det i den kommende uge, men nu skal vi have et point mod Blackburn.

Følg Premier League på Facebook HER

0 kommentarer
Vis kommentarer