Kæmpe bonus til United-spillere

Vinder Manchester United både det engelske mesterskab og Champions League, så er der pengeregn over spillerne

Manchester Uniteds spillere kan også juble hele vejen til banken, hvis de vinder det engelske mesterskab og Champions League. (Foto: AP)
Manchester Uniteds spillere kan også juble hele vejen til banken, hvis de vinder det engelske mesterskab og Champions League. (Foto: AP)

Manchester United er meget tæt på at kunne vinde både det engelske mesterskab og Champions League. Der er lige nogle alvorlige forhindringer i form af Barcelona og Chelsea, men det er ikke udelukket, at sæsonen bliver en kæmpe triumf for Alex Ferguson og hans hold. Også på bankkontoen.

Manchester Uniteds spillere har den aftale, at hver spiller i 18-mands truppen får 12.500 kroner for hvert point. Det er 37.500 for hver sejr.

United har lige nu 73 point og vil slutte på 82 hvis de vinder de tre sidste kampe. Det vil give 1.025.000 gode danske kroner til de spillere der har været i truppen hver gang.

Oven i det vil klubben så lægge mellem 8 og 11 millioner kroner til deling, som belønning for at have vundet det engelske mesterskab.

Er det tosset? Tag del i debatten HER

I Champions League har hver spiller fået 126.000 kroner for sejren i gruppespillet og 168.000 for at nå finalen.

Bliver Barcelona slået den 28. maj på Wembley, så vil United have brugt sammenlagt 21 millioner kroner. Men fordi de kan løfte pokalen med de store ører, så vil klubben lægge yderligere 25 millioner oven i. De vil blive fordelt i forhold til, hvor meget hver enkelt spiller har været i truppen.

Det er mange penge, men at vinde både Premier League og Champions League samme sæson, er noget de færreste gør. Og ja, Manchester United har gjort det før. I 1999. Målmanden hed Peter Schmeichel.

0 kommentarer
Vis kommentarer