Her er Chelseas ønskeliste

Roman Abramovich er parat til at investere 670 mio. kroner i nye spillere

Luka Modric og Cesc Fabregas står begge på Chelseas ønskeliste. (Foto: Fotosports)
Luka Modric og Cesc Fabregas står begge på Chelseas ønskeliste. (Foto: Fotosports)

Man kan ikke beskylde Chelseas russiske ejer, Roman Abramovich, for at være fedtet med rublerne.

I vinterens transfervindue smed London-klubben knapt 620 mio. kroner efter duoen Fernando Torres og David Luiz og nu er russeren parat til at opruste igen efter sæsonen.

Ifølge The Sun har Abramovich stillet i omegnen af 670 mio. kroner til rådighed til sommerindkøb - og pengene skal bruges til spillere, der kan bringe 'sexet fodbold' til Stamford Bridge.

- Roman har altid ønsket at se et Chelsea-hold, der spiller det, han kalder 'sexet fodbold'. Han vil hellere se en kamp, de vinder 4-3 end en, de vinder 1-0, siger en Chelsea-kilde til avisen.

Fodboldtosse? Så deltag i debatten på Facebook HER!

Og det er da også en sand stjerneparade, som Chelsea har på ønskelisten.

Øverst står Arsenal-anfører Cesc Fabregas, Tottenham-kanten og 'Årets Spiller' Gareth Bale og Ajax-backen Gregory van der Wiel.

Umiddelbart virker hollænderen som den mest realistiske mulighed, for Tottenham har fastslået, at Bale, der for nylig forlængede sin kontrakt, ikke er til salg. Ligeledes virker det tvivsomt, at Arsenal skulle ønske at sælge stjernen Fabregas til London-rivalen.

Trioen er dog ikke alene på Chelsea-listen. Her optræder også navne som Wesley Sneijder, Thomas Müller, Adam Johnson, Matt Jarvis, Ashley Young, Jack Rodwell, Marouane Fellaini, Luka Modric og Andrei Arshavin.

0 kommentarer
Vis kommentarer