Torres: Nu er presset lettet

Fernando Torres drager et lettelsens suk efter sin første scoring i Chelsea-trøjen

Så er Fernando Torres i gang i Chelsea. (Foto: AP)
Så er Fernando Torres i gang i Chelsea. (Foto: AP)

Han har været forårets joke i Premier League, men lørdag aften var det så omsider Fernando Torres' tur til at trække på smilebåndet.

Her lykkedes det nemlig omsider spanierne at finde vej til netmaskerne i Chelsea-trøjen.

Han kom på banen med et kvarter igen i hjemmekampen mod West Ham og efter ni minutter på banen lykkedes det så omsider at sparke bolden i kassen.

- Jeg har ventet 14 kampe på det mål og det var ikke den start, jeg havde forventet, da jeg skrev under, siger en lettet og glad Fernando Torres ifølge AP.

- Der vil være et mindre pres på mig nu, konstaterer Torres, der sammen med Chelsea aktuelt ligner den alvorligste trussel mod Manchester Uniteds titel-ambitioner.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti glæder sig naturligvis over, at den 440 mio. kroner dyre angriber nu er begyndt at levere varen.

- Hvilken perfekt dag. Alle har ventet på, at Fernando skulle score og endelig gjorde han det. Fra i dag er det et nyt liv. Han havde brug for et mål. Han arbejdede hårdt og har fastholdt sin selvtillid og fatning. Fra i dag vil han have en fantastisk fremtid i klubben, jubler italieneren.